Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu

BOGRACZ - węgierska zupa gulaszowa | William od kuchni #11 (program kulinarny)

Podziel się
Oceń

Bogracz - węgierski przysmak gulaszowy, który coraz częściej gości w polskich restauracjach to dobra pozycja dla poszukiwaczy ostrzejszych i nietuzinkowych smaków.
Kliknij aby odtworzyć

Jak wygląda przygotowanie bogracza? Jakie składniki są potrzebne, by przyrządzić tę zupę w domu?

Wiedzę i sposób przyrządzenia prezentuje Państwu Daniel Załupka, szef The William Wallace w Słupsku, i Tomasz Częścik, redaktor TV Słupsk.

Zupę bogracz skonsumować mogą Państwo w restauracji The William Wallace mieszczącej się przy ulicy Bema w Słupsku. Wszystko w domowym wydaniu, smacznym i chwalonym przez Węgrów.


Reklama