Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu

Klasyki w nowej odsłonie

Puszyste i lekko zmrożone lody z automatu to hit każdych wakacji. Nad morzem nie sposób obejść się ich smakiem! Włoskie czy amerykańskie – wszystkie są świetną przekąską. Ostatnimi czasy hitem są również lody rzemieślnicze. Dzięki ręcznemu wytwarzaniu, można dowolnie mieszać i łączyć smaki tworząc takie propozycje, których nigdzie indziej się nie znajdzie. Uatrakcyjnij menu w swojej restauracji, dodając do niego pyszne desery!
  • 19.10.2020 11:00
  • Autor: Grupa Tipmedia
Klasyki w nowej odsłonie

Lody włoskie z wyjątkowymi dodatkami

Tego rodzaju desery sprzedaje się w formie dużych stożków. Ten rodzaj mieszanki można z powodzeniem wykorzystać do stworzenia innego rodzaju deserów, jak shake czy bubble tea. By stworzyć lody włoskie potrzebujesz dedykowaną maszynę (https://liron-polska.pl/k/maszyny-do-lodow-wloskich/). Z jej pomocą uzyskasz najlepszej jakości produkt, który przyciągnie klientów. Możesz również wykorzystać posypki lub zastygające polewy, tym samym tworząc zupełnie inne desery o wyjątkowym smaku!

Lody amerykańskie – zakręcone smakiem

Amerykańskie świderki to hit, który od wielu lat cieszy się niezmienną popularnością na rynku. Kiedyś występowały jedynie w dwóch wariantach smakowych – śmietankowym i czekoladowym. Coraz częściej można je jednak spotkać w smaku truskawkowym czy nawet mango. Jeżeli chcesz wprowadzić do oferty swojego lokalu tego typu deser, koniecznie zainwestuj w wysokiej jakości maszynę (atrakcyjne ceny i wydajne modele znajdziesz tutaj: https://liron-polska.pl/k/maszyny-do-lodow-amerykanskich/). Możesz również eksperymentować ze smakami i tworzyć nowe połączenia. Wszystko zależy od Twojej inwencji!

Lody naturalne ręcznie wytwarzane

Lody rzemieślnicze cieszą się coraz większą popularnością. Klienci stawiają na jakość, a mnogość smaków zachwyca. Prosty skład i przede wszystkim brak substancji chemicznych sprawia, że tak wiele osób decyduje się właśnie na takie produkty. Tradycyjne lody naturalne są wytwarzane ręcznie z mleka, śmietany i naturalnych dodatków. Jeżeli decydujesz się na wprowadzenie do oferty tego rodzaju lodów – postaw na wydajny konserwator do lodów, który jednocześnie będzie pełnił funkcję witryny. Najlepsze urządzenia znajdziesz na https://liron-polska.pl/witryna-konserwator-do-lodow-rzemieslniczych/.

Decydując się na zakup maszyn do lodów, warto dokładnie przemyśleć jaki rodzaj produktu chcesz wprowadzić do menu. Tworząc praktyczne połączenia smakowe, skutecznie przyciągniesz nowych gości. Lodowe desery podawane z owocami na ciepło świetnie sprawdzą się także zimą. Wprowadź je do swojej oferty już teraz!

--- Artykuł sponsorowany ---


Reklama