Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
Reklama

COMBER z SARNINY - przygotowanie i ciekawostki | Dzika Micha #03

Trzeci odcinek, trzej muszkieterowie i jeden obiekt pożądania - sarnina. Jak przygotować comber z sarniny, by mięso było smaczne i pożywne?

Przygotowanie dania przedstawia dla Państwa Tomasz Częścik oraz Małgorzata Romankiewicz-Częścik, a ciekawostki na temat sarniny i myślistwa w Polsce zaprezentuje Franciszek Ciemiński z Polskiego Związku Łowieckiego - Zarządu Okręgowego w Słupsku.

Innymi słowy: Dzika Micha to wszystko o dziczyźnie! Noże i widelce w dłoń! Smacznego!

Dzika Micha dla TV Słupsk w sieci Vectra 2020


Oceń

Komentarze
Reklama
Reklama
Reklama